DE CREW VAN 2017

Dit is (een deel van het) gezellige personeel wat er in de zomer voor zal zorgen dat het ontbijt, de lunch en het avondeten NOG lekkerder smaakt in Hollandaluz.

 • Motto:

  leef je leven, iedere dag is weer een dag

  Inge SHE-BOSS

  Hallo, ik ben Inge en woon in Salou. Mijn leeftijd … tja, voel me nog steeds jong! Ik ben vrijgezellig en met een borrel op kan ik lekker slap ouwehoeren. Ik kan goed Mojitos en Caiprinhas maken en drink graag Baco en Mojito.

 • Motto:

  Altijd gezellig en lekker veel en goed eten

  Okke HE-BOSS

  Hola, ik ben Okke, de “HE-BOSS” van Hollandaluz in Salou. Mijn leeftijd gaat je niets aan maar ik ben wel vrijgezel(lig). Mijn specialiteit is volgens velen veel praten en lekker eten (maken). Ik drink alles behalve water want dat is om te douchen.

 • Motto:

  't kan maar gebeurd wezen

  Mike Ik ben de keukenprins

  He, ik ben Mike en ik ben vaak te vinden in de keuken waar ik lekker sta te koken. Ik ben 31 jaar en ik kom uit Alkmaar. Ik ben vrijgezel(lig) en ik eet graag Hot Dog oorlog … wil jij ook weten wat dat is, kom dan zeker langs in mijn keuken.

 • Motto:

  Bier maakt niet gelukkig, melk ook niet

  Witold Bediening

  Mijn naam is Witold, ik ben 22 jaar oud en vrijgezel. Overdag drink ik bier maar als het donker wordt stap ik over op gin-7up. Mijn woonplaats is het mooi Ilpendam, en ik eet het citroentje bij de tequila altijd op. Tot van de zomer in Holandaluz!

 • Motto:

  Live and let live!

  Nathalie Bediening

  Hi! Ik ben Nathalie, deze zomer kun je me vinden in eetcafé Hollandaluz. Waar ik achter de bar sta of je een lekker hapje of drankje kom serveren. Ik ben 19 jaar en kom uit Den Haag. Ik ben vrijgezel, hou van drankjes met vodka en heb een passie voor eten. Mijn motto: “Live and

 • Motto:

  het leven is een feest maar je moet zelf de slingers ophangen

  Niek Sous-chef

  Hola, ik ben Niek, kom uit Ilpendam en ben 21 jaar jong. Deze zomer ga ik samen met Mike in de keuken werken en is mijn specialiteit de toetjes. Oh ja, ik ben vrijgezel, drink graag stollibolli (stolichnaya vodka met bollinger champagne) en mijn motto is “het leven is een feest maar je moet zelf

 • Motto:

  Lach zolang je leeft want je leeft zolang je lacht!

  Eliana Bediening

  Ik ben Eliana en ik kom deze zomer in de bediening werken. Ik ben 20 jaar en kom uit Den Haag. Mijn favoriete drankjes zijn Vodka lemon en tequila. Ik ben altijd vrolijk, mijn motto is dan ook: Lach zolang je leeft want je leeft zolang je lacht!

adminCrew