15 jaar Hollandaluz in Salou

't gezelligste en lekkerste eetcafé van Salou en omgeving ... echt waar!

hollandaluz-salou-1aWelkom bij Hollandaluz, de ontmoetingsplaats van alle Nederlandse vakantiegangers, inwoners en werkers van Salou en omgeving. Hollandaluz is een klein Hollands familie eet- en feestcafé-restaurant in het centrum van de populaire badplaats Salou aan de Costa Dorada. Door de jaren heen zijn er heel wat gasten die zich “thuis” hebben gevoeld in Salou. Hollandaluz is dé plaats van Salou voor een drankje, een hapje, een tussendoortje, een maaltijd, een praatje en gezellig feest.

Hollandaluz, al meer dan 15 jaar een begrip in Salou voor de beste SPARE-RIBS en goede maaltijdjes, is nu een samenwerking aangegaan met een kroeg met een nog groter begrip. Vanaf 1 april 2013 is er Hollandaluz “powered bij ’t Gat van Nederland”. Dat betekent, zoals zij dat kennen een goede sfeer en goede maaltijden!

Ontstaan

Om de oorsprong van Hollandaluz te achterhalen, moeten we teruggaan in de tijd naar het jaar 2000 toen Bonno, uit Holland, en Pedro, uit Andalusië, samen besloten een eethuis, café en restaurant te beginnen met de naam Hollandaluz. Sinds de opening in de zomer van dat jaar is Hollandaluz bij veel vakantiegangers maar ook Nederlandse inwoners van Salou en het Nederlands seizoenspersoneel, een begrip en een vaste stek geworden.

hollandaluz-salou-2aAlle leeftijden

Al is Hollandaluz een gezellig familierestaurant, toch staan we bekend bij de feestende jeugd vanwege de veelvoud van Hollandse gerechten bereid door een kok die wel in is voor een goede maaltijd  waardoor een lekkere ongedwongen sfeer ontstaat. Naast onze bestseller, de overheerlijke SPARE-RIBS met vijf verschillende smaken, de bami, nasi en eigengemaakte kipsaté, kan je ook bij ons terecht voor een oeroud Hollands patatje of uitsmijter, of voor een simpel kopje koffie met appeltaart. Natuurlijk staan er nog vele andere gerechten op de kaart. Iedereen vindt wel iets lekkers om te eten in Hollandaluz.

Hollandaluz is elke dag geopend van 9 uur ’s-morgens tot 1 uur ’s-nachts. De uitslapende stappers kunnen de hele dag bij ons terecht voor een stevig ontbijtje en/of tussen de middag en/of in de avond voor een lekkere maaltijd.

De crew van Hollandaluz heet jullie van harte welkom!!

Je kan er maar beter wel geweest zijn!

adminOver ons